Autor: Informer.rs

14.10.2022.

17:30

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZAVIO JE JARČEVE U CRNO! Kelnov GREŠNIK opleo po Partizanu! Evo šta ZAMERA Petrićevim izabranicima!

Crno-beli su slavili rezultatom 2:0, golovima Dijabatea i Rikarda Gomeša, ali se u Kelnu ne mire sa ovim porazom.

Najveći krivac za neuspeh Jarčeva bio je Timo Hibers, koji je očajno reagovao kod vodećeg gola Partizana, pa je dan posle meča optužio domaće igrače za opstrukciju igre, naročito u drugom poluvremenu.

- Ja sam kriv. Dobro sam primio loptu, ali drugi kontakt s njom je bio loš. Opet smo upali u minus zbog individualne greške - rekao je Hibers nemačkim novinarima, a onda nastavio sa kritikama na račun Petrićevog tima:

- Partizan jedva da je želeo da igra. Bila je baš velika gužva na Partizanovoj polovini terena, branio se sa desetoricom. Ne želim da potenciram prekide utakmice, ako odete u Srbiju svesni ste da tako nešto može da se desi.

Informer

 

Njemu je najviše zasmetalo ponašanje igrača kluba iz Humske.

- Znatno gore je što smo bili paralizovani, tokom drugog poluvremena lopta je u igri bila otprilike 15 sekundi. Primili smo početkom drugog dela još jedan gol, pa je usledila pauza zbog povrede igrača, a to nije sportski duh kome težim. To nas je više omelo nego prekidi - istakao je Hibers.

Partizan posle četiri kola je na liderskoj poziciji grupe D sa 8 bodova, tri više od Nice kojoj gostuje 27. oktobra i četiri više od Kelna.