Autor: Informer.rs

15.10.2022.

09:51

Foto:

Sport

AUUUUUUUU MAGIJA O KOJOJ BRUJI SVET! Ranđelović LOBOVAO golmana od DVA METRA! (VIDEO)

Nakon godina na klupi Olimpijakosa Lazar Ranđelović rešio je da sreću potraži u drugom klupu, a njegoa odluka isposavlja se kao genijalna. Srpski fudbaler procvetao je u dresu Urala, jedan je od najboljih igrača u ruskoj Premijer ligi, a na utakmici sa Rostovim postigao je evrogol o kom bruji čitav svet. 

Nekadašnji ofanzivac Radničkog je u brutalnoj formi što je potvrdio u pobedi Urala nad Rostovim. Ranđelović je sa sedam metara lobovao Sergeja Pesjakova, produžio golgeterski niz i doneo svom timu čitav plen. 

Srpski fudbaler je bio strelac na trećoj vezanoj utakmici, jedan je stigao i da namesti i jasno je da je u ovom momentu najzaslužniji što je Ural pobegao iz opasne zone. Puca Ranđelović od samopouzdanja što potvrđuje i njegova odluka da sa male udaljenosti lobuje golmana visokog gotovo dva metra. 

Sergej Pesjakov je ostao ukopan, raširio ruke i prisustvovao magiji srpskog ofanzivca. Uzvratio je Rostov preko Romana Tugareva koji je "sa kreča" poravnao rezultat, a čitav plen Uralu doneo je rezervista Raja Vleta tri minuta nakon što je ušao na teren.