Autor: Informer.rs

16.10.2022.

12:09

Foto: Tanjug/AP

Sport

VLAHOVIĆ NIJE NASEO, ZAČEPIO JE USTA BEZOBRAZNOM NOVINARU: To su banalna pitanja...

Srpski napadač Dušan Vlahović postigao je sedam golova na 13 mečeva u svim takmičenjima, ali je konstantno na udaru kritika.

Novinar iznervirao Vlahovića

Pogotkom u derbiju, Srbin je sačuvao posao treneru Maksu Alegriju, koji je pod velikim pritiskom s obzirom na loše rezultate Juventusa u Seriji A, ali i Ligi šampiona. 

Vlahović je posle meča bio sjajno raspoložen, ali je jedan novinar uspeo da ga iznervira pokušavajući od Srbina da dobije neki nagtivan komentar na račun Alegrija. Međutim, Srbin nije naseo na provokaciju:

Informer

 

- To su banalna pitanja... - rekao je Vlahović za "DAZN" i bilo je jasno da je nezadovoljan:

Informer

 

- Naravno da pratimo ono što trener Alegri traži od nas. Uradili smo ono što je trebalo protiv Torina, to je da pobedimo i ispunili smo cilj, a sada treba da nastavimo ovako. Moramo da nastanemo da rastemo i kroz teške trenutke. Mogu da igram i dobro ili loše, ali sam samo siguran da dajem 100 odsto svojih mogućnosti. Najvažnije je da smo pobedili - poručio je srpski napadač, koga je gledao selektor Dragan Stojković, pa je dodao da mu sad duguje večeru.

Informer

Masimalijano Alegri i Dušan Vlahović

Inače, u torinskom debiju u redovima "bikova" gledali smo Vanju Milinković-Savića, Nemanju Radonjića i Sašu Lukića, dok su u dresu Juventusa na terenu bili Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Bonus video