Autor: Informer.rs

16.10.2022.

21:33

Foto: Starsportphoto

Sport

INCIDENT U HUMSKOJ POSLE MEČA! Trener Brđana uhvatio kapitena Partizana za dres! Onda je OBJASNIO šta se DOGODILO!

Partizan je do trećeg pogotka došao na vispren način, kada su izabranici Gordana Petrića brzo izveli faul i poentirali preko kapitena Slobodana Uroševića.

Taj potez je iznervirao fudbalere Čukaričkog, koji su posle meča došli do sudija, ali i igrača Partizana da se objasne. Tada su se u razgovoru našli Marko Docić i Slobodan Urošević, došao je trener Brđana Dušan Kerkez koji je za kragnu uhvatio Uroševića, da bi ga sklonio od svog fudbalera.

Usledila je ekspresna reakcija sa klupe domaćih, pošto je ponoćnik Gordana Petrića, Strahinja Pandurović došao da ukaže Kerkezu da tako ne može da se ponaša prema fudbalerima Partizana.

POZDRAVI I ZAGRLJAJI U TUNELU

Tada su usledile varnice, ali je po ulasku u tunel sve bilo razjašnjeno. Akteri su se izglili i pozdravili.

Trener Čukaričkog je objasnio šta se dogodilo posle meča.

- Planirano smo prvih 30 minuta ostajali nisko, nismo hteli da ostavimo prostora Menigu, Dijabateu, posle se utakmica otvorila i pokazali smo da smo s pravom tu gde jesmo. Te čarke na kraju su normalne, mi smo sve želeli pobedu, Partizan, mi... To je normalno, čestitali smo jedni drugima. Idemo dalje, želim uspeh u Evropi, ima još utakmica da se igra - istakao je Kerkez.