Autor: Informer.rs

19.10.2022.

09:54

Foto: reuters

Sport

BEKAMOV POLNI ORGAN? KAO AUSPUH OD TRAKTORA! Viktorija frapirala planetu!

Brak slavnog para deluje savršen u očima javnosti, sli istina malo drugačija. Godinama ih prate skandali, ljubavne afere, koje zataškavaju, ali jedna stvar se ne menja. 

Viktorija je za "Dejli Star" kaže da je njihov seksu**ni život i dalje na vrhunskom nivou.

Informer

 

- Veoma sam ponosna što i danas imamo dobar se*s. Moj muž je u veoma dobroj formi. Obično sam gola u krevetu, ali je on počeo da mi kupuje donji veš. Što se tiče njegovog polnog organa, on je ogroman. Kao auspuh od traktora - šokirala je Viktorija sve ovim rečima.

Mada, nije prvi put da je Viktorija ovako eksplicitna, prošle godine je na Instagramu objavila Bekamovu fotku iz bazena i svima pokazala negovu golu guzu. 

Kaže da veruje u ljubav na prvi pogled.

- Ljubav na prvi pogled postoji. To će vam se dogoditi u salonu igrača Mančester junajteda iako ćete se malo napiti, tako da su detalji magloviti. Dok ostali fudbaleri stoje za šankom i piju sa svojim drugovima, videćete Dejvida kako stoji po strani sa svojom porodicom. I ima tako sladak osmeh. I vi ste bliski sa svojom porodicom i pomislićete koliko se on oseća slično vama. Tražiće vaš broj. Još uvek ima avionsku kartu od Londona do Mančestera na kojoj ste ga napisali - rekla je Viktorija pre nekoliko godina.

Bonus video