Autor: Informer.rs

19.10.2022.

10:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

SRBI SU HIT U EVROPI, ZALUDELI SU ITALIJANE! Juventus krenuo po štopera, zna se koliko mora da plati!

Spekuliše se da bi već u zimskom prelaznom roku mogao da stigne Sergej Milinković Savić, ali nije on jedini. I Strahinja Pavlović je na meti torinskog kluba, prenosi italijanski list Gazeta delo Sport.

Odluku će Juve navodno doneti tokom Svetskog prvenstva u Kataru, pa je na našem štoperu da zabriljira na Mundijali i "sredi" sebi ugovor sa italijanskim velikanom. 

Pavlović na meti Juventusa

Pavlović je posle Monaka prešao u Salcburg, zaigrao u Ligi šampiona, a dobro partije nisu prošle neprimetno. Italijani tvrde da je Juventus je već slao skaute na utakmice Salcburga kako bi pratili Pavlovićeve partije, a tako će biti i tokom Svetskog prvenstva kada će svaki njegov potez biti pod lupom.

Salcburg u ovom trenutku ceni Pavlovića na oko 25 miliona evra, a u Torinu veruju da bi srpski štoper mogao da oformi čvrst tandem sa Bremerom koji je stigao letos iz redova gradskog rivala za duplo više novca. Pojačanje u odbrani im je neophodno, a Juve spas vidi u Strahinji Pavloviću. Srpski reprezentativac je ove sezone odigralo 13 utakmica za Salcburg u svim takmičenjima i na njima je postigao i jedan pogodak, a briljirao je i u dresu Srbije.

Informer

Nedavno je Strahinja Pavlović nakon meča sa Dinamom (1:1) u Zagrebu, bio je u centru pažnje i van terena. Srpski fudbaler je posle utakmice u Ligi šampiona zapevao omiljenu pesmu navijača zagrebačkog tima, što je bilo interesantno tamošnjm medijima.  Srpski reprezentativac zapevalo je stihove Novih fosila:

Kako je dobro videti te opet, staviti ruke na tvoja ramena..

Hrvati su ga pohvalili jer su mislili da je zapevao verziju navijača Dinama iz Zagreba. Međutim, odmah je Strahinja demantovao da je pevao hrvatsku verziju, malo je peckao komšije.

Bonus video