Autor: Informer.rs

19.10.2022.

14:34

Foto:

Sport

ĆIRO BLAŽEVIĆ PIJE KAFU SA LEGENDOM CRVENE ZVEZDE: Pitali su me iz Luvra da im ustupim ovu fotografiju! Ne dam! (FOTO)

Još se pamte reči "trener svih trenera" Miroslav Blažević, kad je za Prosinečkog, kada je prelazio u Crvenu zvezdu, rekao da će "pojesti trenersku diplomu" ako jednog dana postane igrač.

Ne da je postao, nego je igrao za Barselonu i Real Madrid, podigao pehar Kupa evropskih šampiona 1991. godine i bio treći na svetu sa reprezentacijom Hrvatske.

Ćiro i Robi na kafi

I pored svega, Blažević i Prosinečki su u odličnim odnosima. Popularni Ćiro je na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa bivšim trenerom i igračem Crvene zvezde.

- Pitali su me iz Luvra da im ustupim ovu fotografiju, ali sam rekao da ne dam. Ovu sliku ću okačiti tamo gde će je najviše naših navijača videti - kod mene na Fejsbuk profil. Robi i ja vas pozdravljamo sa naše redovne kafe i zahvaljujemo vam se što nas u tolikom broju pratite i volite - napisao je Ćiro.


"Trener nad trenerima" otkrio je istinu o njihovom odnosu posle 34 godine.

- Pisali su da sam budala, kako nisam video takav talenat. Naravno da sam ga video. Igrali smo prvenstvenu utakmicu sa Železničarom u Zagrebu, a pre smo potpisali ugovor sa Prosinečkim. Zaigrao je, dao gol i bio sam miran. A sad ću otkriti što nikad nikome nisam rekao, žao mi je što je lošeg zdravlja kao i ja, ali vreme je da ljudi nakon 34 godine saznaju istinu. Ante Pavlović poništio je taj ugovor s obrazloženjem da nije potpisan u prostorijama Saveza. Kako ćete na ulici potpisati, rekao je. Iskreno, nisam znao za to. I tako je Prosinečkog odveo u Crvenu zvezdu - otkrio je Blažević za Sportske novosti.

Bonus video