Autor: Informer.rs

20.10.2022.

18:30

Foto: Pixabay

Sport

NEZAPAMĆENA SE*S AFERA U FUDBALU! U orgijama učestvovale fudbalerke, trener i direktor!

Kako prenosi list "Publiko", prošle sezone u jednom stanu organizovane orgije u kojima je učestvovalo čak osam igračica i nekoliko članova stručnog štaba, među kojima su bivši trener Miguel Afons i sportski direktor Samuel Kosta.

Nekadašnja fudbalerka ovog kluba otkrila je da su se "se*sulne prakse" odvijale u stanu jednog od trenera tokom sezone 2021/2022.

- Kada sam shvatila da se brojne fudbalerke žale da su seksualno zlostavljane, odlučila sam da ispričam svoj slučaj u nadi da će neko istražiti šta se događalo - izjavila bivša igračica Familikaa, koja je želela da ostane anonimna.

Momentalno je pokrenuta istraga da bi se otkrilo šta se tačno događalo u Familikau, da li je bilo dobrovoljno ili se radi o seksulanom zlostavljanju igračica.

Prema njenim rečima, vlasnici kluba stavljali su ovaj problem po strani, jer nisu reagovali kako treba kada su dobili informaciju da su trener Miguel Afonso i direktor Kosta optuženi za se*sulano uznemiravanje i na svojim prethodnim radnim mestima, dok su radili u FK Vitorija Gimaraeš i FK Rio Ave.

FFP je otvorio istragu o orgijanju i ispitao igračice, trenere i ostale svedoke, a disciplinska komisija je krajem septembra suspendovala trenera Afonsa i direktora Kostu, jer sumnjaju da su u bivšim klubovima seksualno zlostavljali igračice.

Bonus video