20.10.2022.

22:50

Foto: Reuters

Sport

NIJE KRAJ? Modriću ovo nije poslednji Mundijal?

- Teško je rečima opisati šta on znači za hrvatski, evropski i svetski fudbal. Ono što je on učinio u karijeri je neponovljivo. Sve te godine u Realu i reprezentaciji, da ne spominjemo i osvajanje Zlatne lopte, to su neverovatna dostignuća. Zadovoljstvo je s njim deliti svlačionicu, igrati i trenirati. Ne mislim da će ovo biti njegovo poslednje Svetsko prvenstvo. Sudeći po tome kako se oseća na terenu, on može da igra još dugo - izjavio je Kramarić za zvanični sajt FIFA.

Fudbaler Hofenhajma govorio je i o selektoru Zlatku Daliću koji je Hrvate pre četiri godine u Rusiji odveo do finala u kom su poraženi od Francuske sa 4:2.

Informer


- On je sjajan trener koji je ostvario najveći uspeh u istoriji našeg fudbala. Odlikuje ga smirenost i donošenje dobrih odluka pre i nakon utakmice. Ono što je on napravio u Rusiji nikad neće biti zaboravljeno. Uvek će biti najbolji selektor u našoj istoriji - rekao je bivši fudbaler Dinama, Rijeke, Lokomotive Zagreb i Lestera.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske takmičiće se na Svetskom prvenstvu u F grupi sa Belgijom, Kanadom i Marokom. Mundijal u Kataru počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra.