Autor: Informer.rs

25.10.2022.

19:10

Foto: Instagram/Vanda Ikardi

Sport

OVO BOLI! VRATIO JOJ SAMO TAKO! Vanda ga ismejala pred celim svetom, ali Ikardi joj je JEDNIM POTEZOM NAPLATIO SVE! (VIDEO)

Poznato je da su Vanda i Ikardi svoju vezu počeli još dok je ona bila u braku s Maksijem Lopezom, ali ih to nije sprečilo da budu zajedno. Ona se razvela od Maksija 2013. godine i samo godinu dana kasnije udala se za Ikardija.

Međutim, početkom ove godine počeli su razni skandali oko njih dvoje, a sve je na kraju kulminiralo njihovim razvodom.

Vanda je prvo optužila Ikardija za prevaru, ali mu je ubrzo nakon toga oprostila. Činilo se da su se stvari vratile u normalu i da su oni ponovo zajedno, ali nedavno se desio novi skandal kojeg je ovaj put prouzrokovala Vanda.

Ona je gostovala u spotu 22-godišnjeg argentinskog repera L-Gantea s kojim je u krevetu razmenjivala nežnosti, što je itekako naljutilo Ikardija. On je čak otputovao bez dozvole Galatasaraja u Argentinu da se suoči s njom i navodno je stavio tačku na njihovu vezu.

Vanda je nekoliko dana boravila u Argentini i čak se pojavio video iz noćnog kluba kako se sa pomenutim reperom provodi i ljubi što je bio najbolji dokaz da su ona i Ikardi završena stvar.

Međutim, pored svega toga sigurno je da Vanda nije ni slutila kakav udarac će joj Mauro zadati samo nekoliko dana nakon toga.

Ikardi je odlučio da s Vandom prekine sve poslovne odnose i dao joj je otkaz na mestu menadžerke i ona ga više neće zastupati. Ona je godinama bila njegov agent i dogovarala je transfere, ali to se više neće desiti.

Takođe, odmah je stopirao isplate novca na njen račun i čak je od Galatasaraja tražio da joj ne isplaćuju novac koji je trebala da dobije jer ga je dovela iz PSŽ-a. Taj novac će na kraju prema svemu sudeći pripasti upravo Ikardiju.

Argentinski mediji pišu da Vanda nije očekivala takav udarac od Ikardija, ali to je bio samo pokazatelj koliko ga je povredila i činjenica da je on odlučio da nakon svega stavi tačku na njihovu vezu.

Svi poslovni odnosi su prekinuti i sada će imati kontakt samo zbog dece. Vanda se juče vratila u Istanbul kako bi videla djecu, ali Ikardi joj je u hotelu iznajmio potpuno odvojenu sobu od njih.