Autor: Informer.rs

25.10.2022.

21:45

Foto: Reuters

Sport

LEVA, DOLAZIMO! Miler i društvo SNIMILI I POSLALI VIDEO PORUKU Barsinom golgeteru pred MEČ ODLUKE za Katalonce! (VIDEO)

Ovo je utakmica biti ili ne biti za Barselonu, jer moraju da pobede kako bi ostali u trci za drugo mesto i prolaz u narednu rundu Lige šampiona.

Sa druge strane Bajern je već ubedljivo prvi, pa je jasno da su već osigurali prolaz iz svoje grupe i to kao prvoplasirani.

Kada je odlazio iz Bajerna u Barselonu, Levandovski je teško mogao da očekuje da će ga kuglice odmah spojiti sa svojim bivšim timom.

Informer

Ipak, to se dogodilo, možda i ključnu utakmicu u ovoj sezoni, kada je reč o Ligi šampiona, njegova Barselona igra upravo protiv Bajerna.

Jasno je da se najviše očekuje upravo od Levandovskog, ali pitanje je koliko zapravo može da uradi protiv fudbalera koji ga tako dobro poznaju.

U Bajernu je Levandovski imao, naravno ima i sada, nekoliko jako dobrih prijatelja, a jedan od najboljih je Tomas Miler.

Upravo je Miler objavio zanimljiv video, u kojem je učestvovalo još nekoliko fudbalera Bajerna, a imali su jasnu poruku za Levandovskog.

Naime, uz smeh su Miler i društvo svom bivšem saigraču kratko poručili "Leva, dolazimo", a jasno je da aludiraju da dolaze po novu pobedu protiv Barselone.