Autor: Informer.rs

26.10.2022.

12:32

Foto: printscreen

Sport

SKANDAL U ČEŠKOJ! Srpski fudbaler POTEGAO NOŽ na trenera, pa završio u zatvoru

Portal isport.blesk prenosi da je fudbaler proveo noć u policijskoj stanici nakon saslušanja, dok iz kluba ne žele da se oglašavaju.  Oštra razmena mišljenja kulminirala je tako što je Đorđić izvukao nož i pretio treneru. 

- Ne želimo ništa da komentarišemo. U svakom slučaju on se neće vratiti u tim. Mnogo sam razočaran - poručio je Vlastimil Gabriel, prvi čovek kluba. 

Češki mediji prenose da se policija odmah posle incidenta pojavila na lici mesta.

- Istraga je u toku! Dotični je tokom svađe sa muškarcem imao nož u ruci, ali fizičkog napada nije bilo - rekao je izvor iz policije za pomenuti portal. 

Napad fudbalera na trenera potvrdila je i potparolka policije Eliška Kubičkov. Kako je policija navela, dobila je dojavu o napadu tokom treninga fudbalera Varnsdorfa. Fudbaler je u utorak posle 10 časova ujutru, posle verbalnog i fizičkog sukoba, nožem pretio treneru. Policija je uhapsila fudbalera, dok se okolnosti svega što se desilo istražuju, pa nisu mogli da otkriju detaljnije informacije.

Đorđić je jedan od najboljih fudbalera druge lige. Postigao je šest golova na devet utakmica i imao dve asistencije, bio je na meti nekoliko prvoligaških klubova. Srbin sa bosanskim pasošem u Varnsdorf stigao prošlog leta iz Slobode. Prethodno je igrao sa Opavu, Slovan Liberec, MAS Taborsko... 

Bonus video