Autor: Informer.rs

26.10.2022.

18:44

Foto: Tanjug/AP

Sport

SERGEJ NE BI IGRAO U BARSELONI! Pedro ODUŠEVLJEN Srbinom, ali ni to nije DOVOLJNO!

Pitanje je još koliko će navijači Lacija uživati u nastupima Sergeja Milinkovića Savića u dresu voljenog kluba. Srpski reprezenetativac briljira ove sezone, rimski velikan igra sjajno pod njegovim "taktovima", a snažni vezista ostavio je utisak i na svog saigrača Pedra. 

Legendarni Španac koji u poznim godinama igra epizodnu ulogu u Laciju oduševljen je partijama SMS-a, ali ističe da za njega ne bi bilo mestao u Barseloni koju je predvodio Pep Gvardiola. 

- Teško... Ali, on je veoma snažan. Kompletan je vezista sa sjajnim udarcem. Ipak, u Barseloni su tada u sredini igrali Buskets, Fabregas, Ćavi i Inijesta. Čak ni Tijago Almeida nije mnogo igrao pored njih - rekao je Pedro. 

Informer

Španski fudbaler na kraju sezone kao slobodan igrač može da napusti Rim budući da mu ističe ugovor, a ni sam Pedro još uvek nije siguran da li će ga produžiti. 

- Nisam još pričao o tome ni sa predsednikom, ni sa direktorom Tareom. Nije još vreme za to. Fokusirani smo na sezonu. Ovde se dobro osećam, srećan sam zbog tima, navijači su posebni. Gde god da odete naučite nešto novo. Došao sam ovde da pobeđujem, ambiciozan sam. Trener Sari mi je rekao da i on želi da pobeđuje i time me ubedio da dođem - dodao je Španac.