Autor: Informer.rs

26.10.2022.

17:57

Foto: Starsportphoto

Sport

NEVOLJE ZA PIKSIJA PRED MUNDIJAL! Čak PETORICA Orlova su povređeni! Evo ko je sve na SPISKU!

Orlovi su smešteni u G grupu, zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna, a po rezultatima u prethodnom periodu vladala je velika auforija među navijačima srpske selekcije.

Ipak, poslednja dešavanja i povrede nekolicine prvotimaca, unelo je zebnju u srca pristalica nacionalnog tima, ali i selektora Dragana Stojkovića Piksija koji se neočekivano našao u problemu.

Poslednji u nizu je slučaj Dušana Vlahovića, koji se povredio u meču 5. kola Lige šampiona protiv Benfike, pa je sa bolnom grimasom napustio teren Luža u Portugaliji. Napadaču italijanskog giganta stradao je primicač u 70. minutu, zbog koga je zamenjen, ali u redovima Stare dame uveravaju da nema mesta panici oko srpskog golgetera.

Na spisku povređenih našao se i standardni štoper Miloš Veljković, koji je propustio poslednje dve utakmice za njegov Verder iz Bremena.

- Malo mišić zeza, ali ništa strašno. Još koji dan i biću spreman - rekao je Veljković za Mozzart sport.

Informer

Miloš Veljković uverava da povreda nije ozbiljnije prirode

Selektora Stojkovića najviše brine tandem iz Verone, koji čine Ivan Ilić – Darko Lazović. Obojica imaju, kako pišu Italijani, probleme sa mišićem. Ilić je preskočio poslednje četiri utakmice za žuto-plave, nije bio na terenu još od utakmice Orlova sa Norveškom u Ligi nacija. 

Informer

Ivan Ilić i Darko Lazović su duže odsutni iz tima Verone

Lazović je preskočio jednu utakmicu manje za Veronu, on se povredio nedelju dana kasnije u odnosu na saigrača i obojica su trenutno van terena.

U grupi povređenih našao se i Andrija Živković. Fudbaler solunskog PAOK-a neće biti u kombinaciji za meč Ratnika protiv AEK-a predstojećeg vikenda, pošto ide na terapije zbog problema sa nožnim palcem.

Informer

Andirju Živkovića muči nožni palac

Treba podsetiti da su u prethodnom periodu, zbog povreda, van stroja bili Aleksandar Mitrović, Luka Jović i Matija Nastasić, međutim, pomenuti trio se vratio prethodne nedelje na terene i odigrao mečeve u Fulamu, Fiorentini i Majorki.

Bonus video