Autor: Informer.rs

27.10.2022.

08:57

Foto: printscreen

Sport

TURCI STIGLI U BEOGRAD! Orila se navijačka pesma usred noći (VIDEO)

Na duštvenim mrežama pojavio se snimak manje grupe navijača Trabzona kod Doma vojske u centru Beograda kako peva navijačke pesme turskog kluba.

Izabranici Miloša Milojevića pobedom bi ostali u trci za neko od prva dva mesta na tabeli i samim tim za plasman u šesnaestinu ili čak osminu finala Lige Evrope. Ako budu osvojili samo bod protiv turskog tima, onda će u poslednjem kolu protiv Monaka voditi borbu za treće mesto u grupi i selidbu u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Da bi Zvezda bila prva ili druga na tabeli, moraće da savlada i Trabzon večeras i Monako sledeće nedelje u gostima. Ako u ta dva meča osvoji ukupno četiri boda, u zavisnosti od drugih rezultata, mogla bi da se nada trećem mestu i da ode u nokaut fazu Lige konferencija. I u slučaju da osvoji tri boda, opet je moguće da bude treća, ali tu će u ogromnoj meri zavisiti od drugih rezultata.
Uvereni su na "Marakani" da mogu da ostvare prvi uslov i večeras savladaju Trabzon. Prema rečima trenera Milojevića, turski tim je sad bolji nego pre mesec dana, kad je dobio Zvezdu (2:1).

- Očekivanja su ista kao i uvek - želimo pobedu. U svim evropskim mečevima smo bili ravnopravan rival, a pobednika su odlučivali detalji. Nekada sam preoštar, ali na toj utakmici sa Trabzonom bili smo konkurentni. Oni su se posle toga još podigli, dali su četiri gola Monaku i dugo nisu poraženi u domaćem prvenstvu. Međutim, to ništa ne znači ako mi budemo na potrebnom nivou. Očekujem dobru igru i veliku podršku sa tribina - kaže Milojević.

Bonus video