Autor: Informer.rs

27.10.2022.

16:00

Foto: printscreen

Sport

FANATIČNI KOD KUĆE, U GOSTIMA MIRNI! Navijači TRABZONA stigli u BEOGRAD na megdan Delijama! (VIDEO)

Došao je veliki dan za navijače Crvene zvezde. Srpski šampion će se posle nekoliko "mirnih" sezona u Ligi Evrope boriti za "živu glavu" u duelu protiv direktnog konkurenta za plasman u nokaut fazu međunarodnog takmičenja. Crveno-beli će večeras na Marakani dočekati Trabzonspor, a očekuje se da Marakana bude solidno ispunjena pred večerašnji susret.

Nema sumnje da će navijači Zvezde praviti paklenu atmosferu koja je u prošlosti umela da "proguta" jače i veće klubove od Trabzona. Ipak, po poslednjim informacijama na tribinama Marakane biće i turskih navijača koji su u maloj grupici stigli u Beograd

Poznato je da su navijači Trabzona izuzetno fanatični kada se utakmice igraju na Šenol Guneš Areni, ali kada je reč o evropskim utakmicama njihova gostovanja su uglavnom prolazila bez problema. Na utakmici njihovih miljenika u Monaku ih čak nije ni bilo ili makar ne u organizovanoj meri, te nema sumnje da će meč na Marakani proći bez incidenata. 

Jedna od Tviter stranica posvećena Trabzonu objavila je snimak navijača koji se nalaze u blizini Doma Vojske u Beogradu. Turci su lagano šetali niz beogradske ulice, ali i pevali svoje navijače pesme te najavili sutrašnji duel na Marakani. 

Podsećamo, duel Crvene zvezde i Trabzonspora na programu je večeras od 21 čas. Turski klub je u prvoj utakmici slavio sa 2:1, a crveno-belima je večeras neophodan trijumf ukoliko žele da sačuvaju šanse za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.