Autor: Informer.rs

28.10.2022.

08:51

Foto: Tanjug/AP

Sport

ČITAV SVET SE SMEJE RONALDU! Nestvaran PROMAŠAJ! Portugalac se opasno BLAMIRA! (VIDEO)

Nema sumnje da Kristijano Ronaldo prolazi kroz najteži period u svojoj profesionalnoj karijeri. Nije Portugalac želeo da ostane u Mančester junajtedu nakon košmarne prethodne sezone, ali klub nije bio voljan da ga proda po svaku cenu. Odrazilo se to na odnos Ronalda sa novim trenerom Erikom ten Hagom, a čitav sukob eskalirao je pre desetak dana kada je napadač odbio da uđe u igru na meču protiv Totenhema. 

Ten Hag je odmah kaznio Kristijana Ronalda, poslao ga u drugi tim, a Portugalac je svoju suspenziju odradio za vikend budući da ga nije bilo u sastavu protiv Čelsija. Ipak, već sinoć je bio starter u susretu Crvenih đavola i Šerifa. Odigrao je svih 90 minuta, a u 81. je bio i strelac gola koji je potvrdio pobedu Mančestera nad moldavskim šampionom. 

Ipak, promašaj iz prvog poluvremena jasan je pokazatelj u kakvoj krizi se nalazi Kristijano Ronaldo. Portugalac je sa samo tri metra dozvolio golmanu gostiju da mu odbrani udarac iz situacije koje bi u prošlosti rešavao rutinski. Sjajni napadač je došao u situaciju da mu se nakon blistavih godina karijere navijači smeju zbog ovakvih promašaja....

Nije bilo prepoznatljive eksplozivnosti i energije u njegovom čitanju igre, tako da je relativno kasno krenuo na loptu - i zbog toga šutirao pravo u golmana Šerifa koji će i unucima prepričavati kako je zaustavio Ronalda.