28.10.2022.

22:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

RASTAVAC PRED GRADSKI DERBI! Imamo obavezu da budemo dominantniji!

Lale u novosadskom derbiju dočekuju debitanta Mladost GAT, a šef struke kluba sa "Karađorđa" zrači optimizmom:

- Pred nama je jedna utakmica u kojoj imamo obavezu da se pokažemo kao apsolutno dominantan tim. Neće nam to biti lako, ali postoje svi preduslovi da pokažemo svoje pravo lice. Verujem da ćemo uz podršku velikog broja naših navijača i uspeti u našoj nameri i da ćemo upisati još jednu značajnu pobedu - rekao je Rastavac.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju u subotu Mladost GAT (20), u utakmici 17. kola Superlige Srbije. Domaćin je trenutno šesti na tabeli domaćeg šampionata sa 26 bodova, dok je Mladost GAT na pretposlednjem, 15. mestu sa 13 poena.

U prvom susretu na početku sezone, Vojvodina je pobedila gradskog rivala sa 4:0, ali je Rastavac naglasio da sada očekuje potpuno drugačiju utakmicu.

Informer

fudbaleri Vojvodine

- Mislim da će ovo biti drugačija utakmice od one prve, i zbog igrača koji su nastupali u prvoj, ali i zbog aspekata igre u našem prvom duelu. Mladost je u boljoj formi nego na početku sezone, a sa druge strane i mi želimo da ponovimo naše pozitivne stvari iz prethodne. Tempo utakmice zavisiće od toga koliko mi budemo stvarali šanse za gol. Nadam se da ćemo uspeti na vreme da otvorimo utakmicu i da će ići onim tokom koji nama odgovara - kaže on.

Trener Vojvodine je potvrdio da ima određenih kadrovskih problema u ekipi i da još ne zna na koje će sve igrače moći da računa.

- Tokom ove nedelje imali smo odredjenih problema sa stomačnim virusom. Neki su već preležali virus, neki danas nisu trenirali, ali siguran sam da će oni koji budu na raspolaganju pokazati da na njih možemo da računamo - istakao je Milan Rastavac.