29.10.2022.

17:27

Foto: Tanjug/AP

Sport

BAJERN NIJE IMAO NAMERU DA STANE! Bavarci ostvarili dominatnu pobedu na domaćem terenu!

Fudbaleri Bajern Minhena ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Majnca rezultatom 6:2.

Bavarci su do prednosti stigli već u petom minutu, kada je precizan bio  Gnabri, a zatim je Musijala duplirao rezultat u 28. minutu.

U 43. minutu, golman Majnca je odbranio penal Sadiju Maneu, ipak Senegalac je bio najbrži posle odbijanac i pogodio za 3:0.

Informer

U drugom minutu sudijske nadoknade, Burkdat je takođe sa bele tačke imao šansu da smanji prednost Bajerna, ipak nije uspeo u tome, međutim samo minutu kasnije Vildmer je pogodio za 3:1.

Leon Gorecka je u 58. minutu utakmice bio precizan za 4:1, dok je Tel u 79. minutu dodatno povećao prednost Bavaraca.

Informer

U 82. minutu  Martin Ingvatsen je  doneo novi gol Majnc, dok je konačan rezultat na meču postavio Čupo Moting u 86. minutu.

Dominatan trijumf ostvario je i Volfsburg  koji sa 4:0 pobedio Bohum.

Strelci za pobednički tim bili su: Nmeča (27. i 58.), Baku (37) i VInd (80).  Srpski reprezentativac Erhan Mašović koji nastupa za Bohum zbog povrede danas nije igrao.

Informer

Lajpcig je na domaćem terenu pobedio Bajer iz Leverkuzena. Kristijan Nkunku (32) i Timo Verner (83) Doneli su pobedu svom timu.

Štutgarg je kod kuće savladao Augsburg sa 2:1. Za pobednički tim su pogodili Guarsi (15) i Anton (90), dok je strelca za goste bio Najderlehner (4).