Autor: Informer.rs

01.11.2022.

15:06

Foto: Predrag Milosavljević

Sport

OVO IZ NJEGOVIH USTA TO VAM JE PARTIZAN! Poslovni direktor Zvezde zagrmeo na Zečevića: SRAMNO IZVRĆETE ČINJENICE i pominjete čoveka koji nije ovde!

Prvi se za reč javio Žarko Zečević, a posle njegovog izlaganja za govornicu je došao Marko Petrović, poslovni direktor Crvene zvezde:

Ovo iz usta gospodina Zečevića, to vam je Partizan. Sram Vas bilo da na ovaj način pominjete gospodina Zvezdana Terzića, to je vaše ogledalo, to je Partizan. Terzić kad se kandidovao za predsednika FSS bio je faktor jedinstva i faktor koji ce povezati Sebiju i srpaki fudbal. Bio je i u Partizanu i u Zvezdi i u Vojvodini i u svim klubovima. Vas kandidat nije za godinu i po dana, koliko je vd nije nas pozvao, nije nesto rekao, pitao, predlozio, nismo popili kafu zajedno.
Zvezda hoce kandidata koji ce povezati fudbal u jedinstvo. Ne mora da bude obojen crveno-belok ili crno-belom bojom. Neću vise da ulazim u diskusiju, samo sam želeo da kazem da je ovo sramno kako ste se obrstili i izvrtali činjenice i pominjali čoveka koji nije ovde.