Autor: Informer.rs

02.11.2022.

19:52

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOĆIMA NIJE SPAVAO ZBOG TOGA! Mesi OTKRIO koji mu je NAJTEŽI PORAZ u blistavoj karijeri!

Bivši agent kapitena argentinske reprezentacije Fabio Soldini objavio je u javnosti izvesni razgovor, koji je imao sa Mesijem pre sedam godina!

On je bio prvi Leov agent, otkrio ga je u Njuels Old Bojsu i "poslao" u Barselonu, a 2015. godine je dobio poziv od Mesija da bude njegov gost u pomenutom gradu.

- Nismo se videli 10 godina i prvo što mi je rekao kada smo seli bilo je: "Fabi, već godinu dana ne mogu da spavam zbog finala SP protiv Nemačke. To je njegova ljubav. Ni Njuels ni Barcelona ni PSŽ. Argentina je njegova ljubav - rekao je Soldini.

Jednom od najboljih igrača svih vremena će naredni Mundijal u Kataru biti "poslednji voz" da sa Gaučosima bude šampion sveta, iako kapiten Argentine smatra da njegova selekcija nije među favoritima.

Informer

Mesi proslavlja gol u dresu Argentine

- Kada pričamo o favoritima, imamo velike timove kao što su Brazil, Nemačka, Francuska, Engleska, Španija, siguran sam da sam zaboravio nekog. Ako moram da izaberem jednu ili dve reprezentacije, onda bih rekao da su Brazil i Francuska dva najveća kandidata za osvajanje titule - izjavio je Mesi za Direkt TV.

Fudbalska reprezentacija Argentine će na Svetskom prvenstvu u Kataru, igrati u grupi C, zajedno sa selekcijama Saudijske Arabije, Meksika i Poljske.

Bonus video