Autor: Informer.rs

05.11.2022.

07:00

Foto: Starsportphoto

Sport

DEJO OTKRIO VELIKU TAJNU PIKSIJA! Savićević OBJAVIO koja je, pa POŽELEO Orlovima sreću u Kataru!

Šampionat sveta u Kataru počinje za 15 dana, a Orlove već u prvom kolu grupne faze čeka poslastica i meč protiv Brazila. Od tog duela se mnogo očekuje, a opšte je poznato koliko je značajan prvi duel na otvaranju Mundijala.

Legendarni as i prvi čovek crnogorskog fudbala Dejan Savićević, pružio je podršku izabranicima Dragana Stojkovića, koji je bio njegov bivši saigrač iz reprezentacije i Crvene zvezde.

- Tajna Dragana Stojkovića Piksija je ta što je uspešan, ostvaren čovek koji je obezbedio svoju egzistenciju. Piksi ima svoj stil i način rada. Ima svoj stil igre. Napadački fudbal. Zaveo je disciplinu, to je ono što je falilo reprezentaciji. Uneo je duh i odnos prema grbu. To je pravi pristup, tako treba da se ponašaju i selektor i igrači kada brane boje državnog grba - rekao je Savićević.

Informer

Stevan Stojanović, predsednik FSCG Dejan Savićević i selektor Srbije Dragan Stojković

Osim Orlova i Selesaa, u grupi se nalaze još Švajcarska i Kamerun.

- Više se plašim grupe nego utakmica posle grupne faze. Srbija ima težak raspored, prvo Brazil, jedan od favorita. Ukoliko Srbija prođe grupu, biće težak protivnik svim reprezentacijama. Mogu da doguraju do polufinala - istakao je "Dejo" Savićević.

Bonus video