Autor: Informer.rs

06.11.2022.

09:00

Foto: Retuers

Sport

KLADIONICA MU DOŠLA GLAVE? Napadaču Engleske preti zabrana odlaska na Mundijal u Kataru!

Ukoliko se ispostavi da je informcija tačna i sa se Toni kladio, on najverovatnije zbog toga neće biti deo reprezentacije Engleske za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Toniju preti suspenzija

Napadač Brentforda još nije debitovao za reprezentaciju Engleske, ali je bio pozivan tokom Lige nacija. Međutim, karijeru u nacionalnom timu mogao bi da okonča pre nego što je čestito i počeo. Sve se navodno dogodilo pre njegovog dolaska u sadašnji klub Brentford u kome je od 2020. godine.

- Ajvan je svestan da ova istraga postoji. Zabrinut je zbog toga, ali ne želi da popusti, tvrdi da ništa nije skrivio. Fudbalski savez Engleske reaguje na sve prijave koje dobije, ovo su vrlo delikatne stvari pošto se radi o kandidatu za tim na Svetskom prvenstvu -  rekao je izvor istrage za britanski "The Sun".

Informer

Ajvan Toni (desno)

Napominje se da Toni nije pokušavao da namesti utakmicu. Prema pravilima Fudbalskog saveza Engleske - nikome od profesionalnih igrača nije dozvoljeno da se kladi na ishod mečeva.

Toni je ove sezone  postigao osam golova za Brentford u Premijer ligi, pa su mnogi očekivali da bude prva rezerva Hariju Kejnu u Kataru, posebno jer je Ejbraham u očajnoj formi u Romi, samo ri gola na 17 mečeva.

Informer

 

Englezi su već pred odlazak na Svetsko prvenstvo ostali bez standardnih prvotimaca Čelsija i reprezentativaca - Bena Čilvela i Risa Džejmsa.

Bonus video