Autor: Informer.rs

06.11.2022.

10:35

Foto: Starsportphoto

Sport

PETRIĆ BRUTALNO ISKREN PRED TSC: Nije izgubio prethodnih 12 utakmica, moraćemo dobro da se namučimo!

 Fudbaleri Partizana gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli, a trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da njegov tim sutra očekuje još jedna evropska utakmica.

- Sam ambijent na stadionu je evropski. TSC nije izgubio prethodnih 12 utakmica. Moraćemo dobro da se namučimo, da uradimo par domaćih zadataka. Potrošili smo dosta energije u prethodne dve-tri nedelje i to se vidi po igračima. Na stručnom štabu je da sastavi najbolji tim, koji će sutra izaći na teren i uzeti bodove - istakao je Petrić.

Informer

 



Dodao je da ga ne brinu prethodni dueli TSC-a i Partizana.

- Ne brine me što nam je TSC u prošloj utakmici uzeo bodove. Igrači su van tog filma. Vrlo je bitno da mi danas na treningu sagledamo sa kojim timom raspolažemo. Filipović i Belić neće igrati. Moramo da napravimo neke rokade. Sa kakvom god postavom da igra TSC, njih će na terenu biti 11 isto koliko i nas. Ne vidim gde mogu da nas iznenade -  zaključio je trener Partizana. 

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da Partizan ima "strašan tim" i, da bi imala čemu da se nada u predstojećem superligaškom meču, njegova ekipa mora da bude u najboljem izdanju izdanju i da pri tom crno-beli nemaju svoj najbolji dan.

- Partizan ima strašan tim i da bismo imali čemu da se nadamo moramo da budemo u najboljem mogućem izdanju, a da pri tom protivnik nema svoj najbolji dan. Nadamo se da će tako i biti, a mi ćemo uraditi sve što budemo mogli - rekao je Lazetić.

 

SUPERLIGA SRBIJE

Petak

Mladost GAT - Voždovac 1:2 (0:1)
Maksimović 61 – Pantović 39, 85pen

Novi Pazar - Javor 3:1 (0:1)
Majdevac 53, 85, Joksimović 55 - Pešukić 22ag

Napredak - Čukarički 0:0

Subota

Radnički 1923 - Radnik 1:0 (1:0)
Tomić 32

Radnički Niš - Kolubara 1:1 (0:1)
Petrov 53 - Vukušić 23,

Spartak Subotica - Vojvodina 1:1 (0:0)
Srećković 49 – Čumić 74

Nedelja

15.30 Crvena zvezda - Mladost Lučani 

19.30 TSC - Partizan 

Bonus video