Autor: Informer.rs

08.11.2022.

23:38

Foto: reuters

Sport

IDEALAN TIM SRBIJE ZA MUNDIJAL! Ovo je STARTNA postava Orlova!?

Poznato je da kada treba da počne neko veliko takmičenje odjednom se rodi više miliona stručnjaka i trenera. Mnogi imaju svoje zamisli kako bi reprezentacije trebale da izgledaju, a tako je i uoči Mundijala koji za nešto manje od dve nedelje počinje u Kataru. 

Projekcije o plasmanu reprezentacija uveliko se prave, a "stručnjaci" su počeli da prave planove i o tome kako bi timovi trebali da izgledaju tokom Mundijala. Tako je jedna od najpoznatijih svetskih stranica posvećenih "fantaziju" napravila je i projektovane startne postave za svaku od 32 ekipe koje učestvuju na Svetskom prvenstvu. 

Najviše pažnje, naravno, privukao nam je sastav Srbije. Mora se priznati, iznenađenja nema budući da su se novinari portala odlučili za manje-više najjaču postavu i onu koju većina navijača očekuje na Mundijalu. 

Projektovan sastav Srbije - Vanja Milinković Savić - Milenković, Veljković, Pavlović - Živković, Lukić, Sergej Milinković, Savić, Tadić, Kostić - Vlahović, Mitrović. 

Informer

Pažnju su nam privukli i ostali rivali Srbije, a prevashodno Brazil sa kojim se sastajemo u prvom kolu grupne faze. 

Brazil: Alison - Danilo, Tijago Silva, Marinjos, Aleks Sandro - Kazemiro, Paketa - Rafinja, Nejmar, Vinisijus - Ričarlison. 

Švajcarska: Zomer - Vidmer, Akanđi, Elvedi, Rodrigez - Frojler, Džaka, Sov, Šaćiri - Embolo, Seferović. 

Kamerun - Onana - Fai, Kasteleto, Ngadeu, Tolo - Gue, Zambo Angisa - Ngamaleu, Toko Ekambi, Čupo-Moting - Abubakar.