Autor: Informer.rs

10.11.2022.

19:03

Foto: reuters

Sport

JEZIVO - HRVATU POLOMLJEN NOS PRED SVETSKO PRVENSTVO! Gvardiol doživeo STRAVIČNU povredu! (FOTO)

Veliki broj povreda pokvario je "hajp" pred početak Mundijala. Situacija nije sjajna u većini reprezentacija, pa tako ni kod Srbije, a poslednji problem doživela je selekcija Hrvatske. Naime, štoper aktuelnog vicešampiona sveta Joško Gvardiol doživeo je stravičnu povredu ne meču Japciga i Frajburga. 

Mladi defanzivac je dobio nezgodan udarac i to od svog saigrača Vilija Orbana. Obliven krvlju je Gvardiol napustio teren, a nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da štoper Hrvatske ima prelom nosa. 

Informer

Hrvatski internacionalac je stradao u 17. minutu meča, nakon što se sudario sa saigračem, a nakon nekoliko minuta ukazivanja pomoći, morao je da napusti teren, te je hitno prebačen u bolnicu. Talentovani defanzivac je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima podelio sliku, na kojoj se vidi koliko je zapravo ozbiljna njegova povreda.

Iako još uvek nije poznato koliko će Gvardiol morati da pauzira, doktor hrvatske reprezentacije istakao je da će štoper biti u sastavu za Mundijal, ali da će morati da nosi zaštitnu masku na licu. 

Hrvatska je smeštena u grupu F zajedno sa Belgijom, Kanadom i Marokom.