Autor: Informer.rs

11.11.2022.

19:18

Foto: printscreen instagram

Sport

ORLOVI RAŠIRILI KRILA! Ovo su reakcije reprezentativaca Srbije! Evo kako su proslavili Piksijev poziv i ODLAZAK na Mundijal! (FOTO)

Posle duge neizvesnosti, selektor Stojković je danas objavio spisak od 25 igrača za Mundijal u Dohi, a veliki broj reprezentativaca umeo je da proslavi "svečani čin".

Najbolji strelac Orlova Aleksandar Mitrović je na društvenim mrežama postavio sliku u dresu Fulama, na kojoj je ogrnut srpskom zastavom.

Zorana Mladenović, supruga prvotimca Legije Filipa, okačila je reprezentativce Srbije na kojoj je i njen muž, uz tekst "ponosna na tebe". Mladenović je njenu objavu ubrzo podelio, a čestitao mu je i njegov klub iz Varšave.

Isto je učinio i Luka Jović, podelivši status svoje izabranice Sofije Miloševićm, uz fotku sa igračima i selektorom, na kojoj piše napred Orlovi.

Piksijev pomoćnik Kacuhito Kiniši objavio je tri priče, na srpskom i engleskom je napisao Idemo u Katar, dodavši u trećoj "we can do it" (možemo mi to).

Defanzivac Hetafea Stefan Mitrović je okačio selektorov spisak, uz gif na kome se krsti i zahvaljuje bogu i selektoru Stojkoviću na pozivu u nacionalni tim.

Na storiju Nemanje Radonjića piše "pun gas" uz sliku sa saigračima, dok je Uroš Račić napisao "Srbija zove, hvala Ti Bože".

Bonus video