Autor: Informer.rs

12.11.2022.

21:18

Foto: Starsportphoto©

Sport

LALE BOLJE OD KRAGUJEVČANA! Voša slavila protiv Radničkog!

U devetom minutu bio je dosuđen jedanaesterac za Vojvodinu posle starta golmana Lekovića na Čumića, ali je ta odluka preinačena posle intervencije iz VAR sobe. Trener Vojvodine Milan Rastavac je sredinom prvog poluvremena morao da izvrši prinudnu izmenu, jer je defanzivac domaćih Igor Jeličić u duelu sa Šimićem povredio rame i posle ukazane pomoći nije mogao da nastavi igru. 

Iskusni stručnjak je na teren poslao ofanzivnijeg Zukuća, a Mirko Topić je prebačen na štopera umesto Jeličića. 

Informer

 

Na povredu požalio i napadač Radničkog Marko Šimić, ni on nije mogao da nastavi meč, pa je i trener Radničkog Dejan Joksimović morao da izvrši prinudnu izmenu, a priliku da zaigra dobio je Brazilac Evandro.

U 44. minutu agilni Čumić šutira pored gola sa oko 17 metara posle akcije sa Zukićem. Na početku drugog dela Vojvodina je bolju igru krunisala golom. Opet je Nikola Čumič  ubacio loptu u peterac, gde je nespretno reagovao Ponjević i postigao autogol - 1:0. 

Nakon kornera u 55. minutu Vojvodina je zasluženo stigla i do drugog gola. Nikolić je izveo udarac iz ugla, Busnić je uputio udarac, a sa gol-linije Veljko Simić je ugurao loptu u mrežu - 2:0 Stojiljković je u 78. minutu odlično centrirao sa leve strane za Vidovića koji zahvata loptu glavom i šalje je u mrežu - 2:1.

Samo dva minuta kasnije mogao je Radnički i do izjednačenja. Krajišnik je sa desne strane ubacio loptu u šesnaesterac, Stojiljković je odlično šutirao glavom, ali je zamalo bio neprecizan! Mogao je Radnički do kraja makar do boda, ali sreća im nije bila saveznik.

Petak:

Javor – Napredak 2:1 (0:1)
Kembel 79, Tanko 86 – Sarić 25

Subota:

Mladost L. – Kolubara 2:0 (1:0)

Radivojević 31, Bojović 62
TSC – Radnički Niš 2:0 (1:0)
Đakovac 1, Cvetković 67
Vojvodina – Radnički 1923 2:1

Nedelja:

13.30 Radnik – Crvena zvezda
15.30 Partizan – Napredak
17.30 Čukarički – Mladost GAT
19.30 Voždovac – Spartak

https://www.sofascore.com/tournament/football/serbia/mozzart-bet-superliga/210