Autor: Informer.rs

12.11.2022.

23:19

Foto: twitter/CalcioTurkey

Sport

STANKOVIĆU SPREMAN OTKAZ? Navijači Sampdorije napravili HAOS NA STADIONU! Policija sprovela Dejana i igrače do autobusa!

Srpski stručnjak bi mogao da dobije otkaz, pošto je od kada je preuzeo Samptoriju upisao četiri vezana poraza.

On se nije nalazio na klupi protiv Lećea, a italijanski "Skaj sport" piše da je na stadionu nastao haos posle izgubljene utakmice.

- Navijači su bili besni i pokušali su da blokiraju izlaze na stadionu 'Luiđi Feraris', poznatom i kao ' Marasi'. Hteli su da zadrže igrače i direktore unutar stadiona. Tenzija je 'probila plafon', a Stanković je izgledao uzrujeno dok je sa tribina gledao utakmicu usled kazne zbog isključenja na prethodnoj utakmici - pišu italijanski mediji.

Informer

Đanluka Di Marcio, najpoznatiji italijanski novinar, obelodanio je da je trenutni Stankovićev tim spreman da ga smeni, a na njegovo mesto bi mogao da dođe prekaljeni Klaudio Ranijeri.

- To upravi verovatno neće poći za rukom, jer ih je Ranijeri već odbio kada je Marko Đampaolo dobio otkaz pre više od mesec dana - napisali su.

Stanković je u Sampdoriju stigao 6. oktobra i od tada je upisao dva trijumfa, od kojih je jedan u Kupu Italije, jedan remi i čak pet poraza,

Mogući novi trener italijanskog tima Ranijeri je najbolje dane imao na klupi Lestera, koji je vodio do titule prvaka Premijer lige, a u Sampdoriji je bio od oktobra 2019. do juna 2021.

Podsetimo, bez posla je od januara, kada je dobio otkaz u Votfordu.