Autor: Informer.rs

14.11.2022.

11:42

Foto: Reuters

Sport

MILJENIK ŠPANACA TUŽNO PORUČIO: Imao sam snove o Mundijalu, a gledaću ga kod kuće!

Serhio Ramos je živa legenda Real Madrida i reprezentacije Španije i nije želeo da krije koliko mu je teško što neće biti na predstojećem Mundijalu.

On se oglasio na društvenim mrežama i otkrio koliko mu je teško što neće po peti put nositi dres nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu.

- Prošla sezona je bila teška zbog povreda i prilagođavanja novom klubu i novom gradu. Posvetio sam se dušom i telom da se oporavim i da se osećam onako kako sam uvek imao, vođen ciljevima i ambicijama koje sam uvek postavljao. Na sreću, mogu da kažem da se ove sezone ponovo osećam kao ja i da ponovo uživam u fudbalu, igrajući za veliki klub u velikom gradu kao što je Pariz- rekao je Ramos i nastavio:

- Svetski kup? Naravno, to je bio jedan od onih velikih snova koje sam želeo da ostvarim. Bio bi to moj peti, ali, nažalost, moraću da ga gledam kod kuće. Teško je, ali sunce će i dalje izaći ujutru. Ne bih menjao ništa na sebi. Ne moj mentalitet. Nije moja strast. Ne moje zalaganje, trud, posvećenost. 24 sata razmišljanja o fudbalu. Ovako se osećam i želeo sam da to podelim sa svima vama. Hvala vam na podršci . Pred nama je još mnogo izazova i ciljeva. Vidimo se uskoro! Želim vam sve najbolje. Napred Španija!