Autor: Informer.rs

15.11.2022.

08:38 >> 10:11

Foto: printscreen

Sport

ORLOVI, SREĆNO! Najbolji fudbaleri Srbije otputovali na SVETSKO PRVENSTVO! (VIDEO/FOTO)

Okupio je Dragan Stojković Piksi svoje Orlove u ponedeljak u centru Fudbalskog saveza Srbije, a već danas "jato" naših fudbalera kreće put Katara gde ih očekuje prijateljski meč sa Bahreinom nakon čega sledi ono pravo - Svetsko prvenstvo i najmanje tri utakmice u grupnoj fazi protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske!

Fudbalska reprezentacija Srbije danas je krenula put Mamane gde ih u petak očekuje poslednji kontrolni meč protiv Bahreina pred početak Mundijala u Kataru. 

Najvažnija vest jutros je da Piksi nije menjao spisak za turnir, pošto dobro znamo da je bilo sitnijih povreda koje su mu pravile glavobolju!

- Mitrović će na Mundijal ići bez noge, možemo i glavu da mu skratimo - opet ide. Svojim ponašanjem i igrama, pa povredama koje je imao... Molio je da igra nakon toga - kazao je selektor.

Prvi meč Srbija igra 24. novembra (20.00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11.00) sledi meč sa Kamerunom, a 2. decembra (20.00) susret sa Švajcarskom.

Srbija će u svojoj bazi u Dohi biti od 19. novembra, a u pitanju je hotel Riksos. Hotel sa pet zvezdica je novoizgrađeni objekat specijalno za Svetsko prvenstvo, poseduje komforne sobe, privatnu plažu, bazene, fitnes i spa centar, salu za sastanke, a ceo luksuzni kompleks biće rezervisan isključivo za srpsku reprezentaciju. 

Srpski reprezentativci u trening kampu na raspolaganju će imati dva terena za treninranje, kao i jedan manji sa veštačkom travom. Moderni sportski kompleks sadrži teretanu, otovreni i zatvoreni bazen, saune, svlačionice, kao i medicinski blok.

Ono što je takođe važno za trening centar, jeste da on nije u blizini nekih drugih reprezentacija, tako da će Mitrović, Tadić i saigrači imati potpuni mir da se spreme za najvažnije duele.

Pogledajte fotografije:

UŽIVO: 

11.40 - Srećno! Najbolji fudbaleri Srbije otputovali su na Svetsko prvenstvo!

Informer

Informer

09.44 - Selektor Dragan Stojković Piksi održao je i govor pred put u Katar. 

-  Srećan sam jer se ispostavilo tačnim ono što sam rekao, da imamo kvalitet i da možemo da igramo lep fudbal i da imamo rezultate. Srećan sam jer sam izabrao prave momke, koji imaju onu stvar, idemo tamo bez ikakvog stresa, da uživamo i da igramo fudbal. Rekao sam da verujem svojim očima samo, ne zanimaju me statistike, već je merilo samo teren, a na terenu će svi morati mnogo da urade da budu bolji od nas!

9.15 - Jučerašnji trening propustio je samo Aleksandar Mitrović koji ima problema sa povredom, a objektivi fotoaparata nisu uspeli da "uhvate" ni Filipa Kostića. As Juventusa doživeo je povredu protiv Lacija, ali još uvek nije poznato njegovo stanje.  

Informer

Informer

Informer

 

08.45 - "Orlovi" u 10.00 časova imaju let za Bahrein!

08.42 - Aleksandar Mitrović ne skida osmeh sa lice, ne može mu povreda ništa!

Informer

 

08.41 - Orlovi su u ponedeljak odradili trening u Staroj Pazovi.

08.41 - Srbija je na Svetskom prvenstvu u Grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Prvi meč igra 24. novembra (20.00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11.00) sledi meč sa Kamerunom, a 2. decembra (20.00) susret sa Švajcarskom.

08.40 - Orlovi krežu za Manamu, u petak ih očekuje provera protiv Bahreina pred prvi meč u Kataru, protiv Brazila 24. novembra.

Informer

 

08:40 - Dobro došli! Uz portal Informer.rs uživo pratite dešavanja sa aerodroma Nikola Tesla pred poletanje srpske reprezentacije na Mundijal!