Autor: Informer.rs

15.11.2022.

09:43

Foto: printscreen

Sport

OVI MOMCI IMAJU ONU STVAR! Otkriveno šta je Stojković rekao igračima pred put u Katar!

Fudbaleri su se okupili u ponedeljak u Staroj Pazovi, odradili trening, a već danas putuje na Svetsko prvenstvo. Orlove prvo idu u Manamu gde ih 18. novembra očekuje prijateljska utakmica protiv Bahreina, dan kasnije idu u Dohu, prva utakmica ih očekuje sa Brazilom (24. novembra, 20.00).

Slektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi zrači neverovatnim optimizmom, nema toga ko mu ne bi poverovao da sada kaže da će Orlovi osvojiti Svetsko prvenstvo. Dobro, možda malo preterujemo, ali rekao je da bi odveo Srbiju na Mundijal i pre nego što je zvanično seo na klupu, pa je jasno da legenda našeg fudbalu odlično zna o čemu priča. 

Informer

Pre poslednjeg treninga Orlova, Piksi je održao kratak motivacioni govor igračima. 

- Srećan sam jer se ispostavilo tačnim ono što sam rekao, da imamo kvalitet i da možemo da igramo lep fudbal i da imamo rezultate. Srećan sam jer sam izabrao prave momke, koji imaju onu stvar, idemo tamo bez ikakvog stresa, da uživamo i da igramo fudbal. Rekao sam da verujem svojim očima samo, ne zanimaju me statistike, već je merilo samo teren, a na terenu će svi morati mnogo da urade da budu bolji od nas - rekao je Piksi, prenosi Telegraf, a selektor je potom dodao:  

- Rekao sam već novinarima kada su me pitali da ovo što ste ovde među 26 igrača nije nagrada, već zasluga, to je vaša zasluga za sve što ste uradili u reprezentaciji - poručio je selektor Srbije.

Pred polazan na Mundijal najbolji fudbaleri Srbije napravili su i zajedničku fotografiju. Svi su obučeni elegantno, u ista odela, ne skidaju osmeh sa lica... Na njih je Srbija već ponosna, ne mogu da nas ratočaraju šta god da urade u Kataru! 

Informer

Bonus video