Autor: Informer.rs

15.11.2022.

23:10

Foto: printscreen

Sport

PAVAR, POGBA, KANTE...! Nova POVREDA u Francuskoj! Alarm BRUJI posle treninga Trikolora! Dešan ostao bez DRUGOG NAJSKUPLJEG igrača!

Posle nešto jačeg duela sa Eduardom Kamavingom, vezista Bikova Kristofer Enkunku ostao je da leži na travi s bolnom grimasom na licu i držeći se za koleno.

Ekspresno su mu u pomoć stigli ostali saigrači koji su ga okružili, da bi potom Enkunku napustio teren sa bolnom grimasom na licu.

Još uvek nema vesti o čemu je reč i kolika je težina povrede Kristofera, pa se očekuje da nakon jutarnjih pregleda sve bude detaljnije ustanovljeno.

Inače, Trikolori su, poput Nemaca, žestoko uzdrmani izostankom važnih igrača. Poznato je da Mundijal propuštaju Benžamin Pavar, kao i vezisti Pol Pogba i Engolo Kante, pa manevar svetskih šampiona više ne izgleda moćno kao u Rusiji 2018. godine, još i ako Enkunku otpadne...

Bivši igrač Pari Sen Žermena nije klasičan vezista, ali mogao bi da doprinese kreativnosti u srcu terena ako zatreba.

Kristofer Enkunku je ove sezone već postigao 17 golova za Lajpcig, dok je prošle stigao do duplo više (35) i uz neverovatnih 20 asistencija.

Ako se gleda pojedinačna vrednost francuskog tima, on je sa 80.000.000 evra drugi najskuplji igrač Francuske, odmah iza prve zvezde Kilijana Embapea.

Bonus video