Autor: Informer.rs

16.11.2022.

11:06

Foto: printscreen

Sport

HIT! Đoković nasmejao Stankovića i Alegrija! Brazil? Moraću da pitam ženu! (VIDEO)

Otisnuo se Dejan Stanković na Čizmu nakon što je napustio Crvenu zvezdu. Ne cvetaju legendarnom srpskom fudbaleru ruže na klupi Sampdorije i nema sumnje da će mu pauza dobro doći!

Sa druge strane, Novak Đoković blista, a sa tribina u Torinu je imao podršku upravo Stankovića i trenera Juventusa Masimilijana Alegrija! Đoković je proćaskao sa dva fudbalska stručnjaka, a onda je spomenut i meč Brazila i Srbije na Mundijalu!

Alegri je rekao Novaku da su Nejmar i ekipa u Juventusovom trening kampu i da se tu pripremaju za meč sa Srbijom. Neko od prisutnih je dobacio da je to prva utakmica protiv Srbije, na šta se nadovezao Dejan Stanković.

- Da, prava utakmica 24. novembra. Sutra idemo u Dubai - rekao je Stanković, a ubrzo je usledio zanimljiv odgovor Novaka.

- Moram da pitam ženu za dozvolu - nasmejao je Novak sve!

Orlovi će 18. novembra od 16.30 imati generalnu probu protiv Bahreina, a posle toga putuju u Katar! Srbija prvi meč igra 24. novembra (20.00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11.00) sledi meč sa Kamerunom, a drugog decembra (20.00) susret sa Švajcarskom.