Autor: Informer.rs

16.11.2022.

17:22

Foto: Reuters/Amanda Perobeli

Sport

LEGENDARNI KAFU PROMENIO MIŠLJENJE! Prvo je OTPISAO Orlove, a sada...

Pre samo tri dana legendarni defanzivac nije dao Srbiji šanse za prolazak grupe, već je tvrdio da će se Brazilu pridružiti Kamerun. A, sada je dao potpuno drugačiju izjavu:

- Belgija, Danska, Portugal i Srbija, koliko god neverovatno zvučalo. Srbija se plasirala kao prva u svojoj grupi. Igrala je vrlo dobro u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ima snažan tim i ne plaši se da igra protiv bilo kog protivnika - rekao je Kafu.

Nije propustio da spomene ni aktuelne svetske šampione.

- Francuska će takođe biti vrlo jaka, kao što je bila i na prethodnom Svetskom prvenstvu. Dolazi sa krunom aktuelnog šampiona sveta i boriće se da je odbrani. Biće jedan od najvećih izazova za pobediti.

Veruje Kafu da će Selesao prekinuti post i dokopati se šeste Boginje, koja se u zemlji "kafe i sambe" čeka pune dve decenije.

Informer

Nejmar će prema Kafuu biti glavni adut Brazilaca u osvajanju zlata na Mundijalu

- Ovo je odlična prilika da se prekine evropska dominacija. Savršeno je vreme da Brazil razbije kletvu i osvoji titulu. Argentina i Selesao su dva favorita. S jedne strane, brazilski igrači dolaze posle odličnih igara u sezoni, dok s druge strane i Argentina ima veoma dobar tim. Obe zemlje imaju veliki potencijal da osvoje Mundijal. Činjenica da Brazil nije osvojio titulu 20 godina utiče pomalo na navijače i kredibilitet reprezentacije, ali mislim da se ove godine Brazil vraća.

Najveće nade legendarni fudbaler polaže u Nejmara, koji igra jednu od najboljih sezona u karijeri.

- Sa Nejmarom u formi, imamo veoma dobre šanse da osvojimo Svetsko prvenstvo, jer on je igrač koji zaista pravi razliku na terenu. Polažemo nade u njegov talenat, ali on ne igra sam - istakao je Kafu.

Bonus video