Autor: Informer.rs

17.11.2022.

23:17

Foto: Starsportphoto©

Sport

ATMOSFERA? ŠTA VIŠE DA TRAŽIŠ OD NAVIJAČA!? Delije oduševile PARKERA!

Prekinula je Crvena zvezda niz loših rezultata i poraza, a pobedu na debiju na klupi srpskog šampiona upisao je Duško Ivanović. Uspeli su crveno-beli da pred svojim navijačima savladaju Asvel, a trener francuskog tima Ti Džej Parker nakon utakmice pričao je o bizarnom momentu zbog kog večeras nije igrao Džona Metjuz. 

- Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedu. Igrali su izvanredno u prvom poluvremenu, mi smo se vratili u drugom. Imamo mnogo mladih igrača, kada u sastavu nema Nanda De Koloa, a Džona Metjuz je zaboravio pasoš i zato nije igrao.  To su nam dva najbolja poentera, nije lako - rekao je Parker posle utakmice. 

Informer

Interesovalo je novinare kako je bilo Asvelu da igra u paklenoj atmosferi koju su priredili navijači Crvene zvezde u Pioniru. 

- Ovakva atmosfera samo motiviše! Šta više da tražiš od navijača?

Za kraj, Parker je izneo svoje utiske o sastavu Crvene zvezde u ovoj sezoni i istakao da će beogradski velikan biti daleko bolji u nastavku. 

- Oni će tek pobeđivati. To je tim za Evroligu, imaju mnogo igrača sa iskustvom. Mislim da će Duško staviti stvari na svoje mesto. Ne brinem za Crvenu zvezdu uopšte - podvukao je Parker.