Autor: Informer.rs

17.11.2022.

23:46

Foto: AP foto

Sport

"ZVANIČNO" - ETO JE POLUDEO! Kamerun POBEĐUJE u grupi! Srbija ISPADA!

Reprezentacija Kameruna smeštena je u grupu G Svetskog prvenstva zajedno sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom, a predsednik tamošnjeg saveza legendarni napadač Samuel Eto smatra da će izabranici Rigoberta Songa izboriti plasman u nokaut fazu Mundijala. 

Nekada sjajni napadač je naglasio da je Brazil favorit za prvenstvo, međutim, kao pobednika grupe G vidi reprezentaciju Kameruna. Imao je Eto i prethodnih meseci sličnih "ambicija", a danas je, ipak, otišao predaleko.

Kamerun će, smatra Eto, biti prvi u grupi G. Brazil će dalje kao drugoplasirani, treća će biti Srbija, a za dno tabele zakucao je Švajcarsku. 

Kamerunac je, takođe, prognozirao da će Hrvatska takmičenje završiti u grupnoj fazi. Eto kao pobednika grupe F vidi Maroko, dok će kao drugoplasirani dalje proći Belgijanci. Četvrta će, po njegovom mišnjenju biti reprezetnacija Kanade. 

Eto je išao toliko daleko da je u finalu „video“ reprezentacije Kameruna i Maroka i pobedu svoje zemlje. Svetsko prvenstvo će biti održano od 20. novembra do 18. decembra, a sva dešavanja iz Katara ćete moći da pratite u našem specijalu.