Autor: Informer.rs

18.11.2022.

11:38

Foto: Reuters

Sport

ORLOVI, OPREZ! Procurilo, Brazilci sa ČETVORICOM napadaju Srbiju!

Medijima je bilo dozvoljeno da prisustvuju samo 15 minuta meču koji su igrači Brazila igrali između sebe, posle čega su morali da napuste tribine, ali je već tada bilo jasno u kom smeru idu stvari!

Pre nego što je prešao na uigravanje Tite je podelio igrače u dva tima, a po zaključku Globovog izveštača, Brazil će napasti Srbiju sa četvoricom, a Nejmar će igrati iza špica - Gabrijela Žesusa ili Rišarlisona.

Ono što je poznato je da su u Nejmarovoj i Žesusovoj ekipi na krilima bili Vinisijus Žunior i Rafinja, dok je iza Rišarlisona bio Rodrigo, a po bokovima Gabrijel Martineli i Antoni.  Nešto kasnije je umeto Žesusa zaigrao Pedro.

Informer

 

Brazilci tvrde da je Tite prethodnih dana mnogo pažnje posvećivao defanzivi, jer je svestan kvaliteta srpskih napadača! Naročito se ističe opasnost koja preti od Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića.

Ovako su izgledale ekipe koje su igrale jedna protiv druge u formacijama  4-2-3-1:

Ederson - Danilo, Eder Militao, Tijago Silva, Aleks Teljes - Fabinjo, Fred (Bruno Gimaraes) - Rafinja, Nejmar, Vinisijus Žunior - Gabrijel Žesus (Pedro)

Informer

 

Alison - Dani Alves, Markinjos, Bremer, Aleks Sandro - Kasemiro, Lukas Paketa (Everton Ribeiro) - Antoni, Rodrigo, Gabrijel Martineli - Rišarlison.