Autor: Informer.rs

19.11.2022.

23:05

Foto: Tanjug/AP

Sport

ŽIVIM ZA GOL NA MUNDIJALU! Levandovski RASPALIO navijače i najavio DUEL sa Mesijem!

Daleko od toga da je Poljska fudbalska velesila, ali reprezentaciju koju predvodi Robert Levandovski svako mora da respektuje. Jedan od najboljih golgetera svih vremena stigao je sa svojim nacionalnim timom u Katar i odmah raspalio maštu navijača. 

– Živim za to da postignem gol na Svetskom prvenstvu. To bi bilo ostvarenje velikog sna. I učiniću sve da ga ostvarim. Nadam se da će se sada to konačno desiti. Postigao sam gotovo sve u karijeri i sada je prilika da uživam – rekao je Levandovski.

Informer

Poljska je smeštena u grupu C zajedno sa Argentinom, a svetska fudbalska javnost sa nestrpljenjem iščekuje duel Levandovskog sa jedne i Lionela Mesija sa druge strane. 

- Srećan sam što ću imati priliku da igram protiv Argentine i Mesije. On je promenio fudbal zauvek - kratko je prokomentarisao kapiten Poljske. 

Uz Argentince i Poljake u grupi C su još Saudijska Arabija i Meksiko. U prvom kolu će Poljska igrati protiv Meksika, a mnogi taj duel vide kao ključan u borbi za nokaut fazu na Mundijalu. Najmanje šanse se daju Saudijskoj Arabiji, dok je izraziti favorit za prvo mesto Argentina.