Autor: Informer.rs

21.11.2022.

10:43

Foto: printscreen

Sport

ARGENTINCI PRVI "ZAPALILI" DOHU! Pogledajte, novinar Informera sa najluđim navijačima u Kataru! (FOTO/VIDEO)

Dogovoren je susret navijača Argentine kod "sata" tačno u podne (po lokalnom vremenu), a reka ljudi koji podržava Mesija i drugove uputilo se ka njemu!

To je inače mesto gde se nalazi sat koji je odbrojavao vreme do početka Mundijala, a tu su i jarboli sa svim zastavama zemalja učesnica. Podsetimo, kako se koja selekcija kvalifikovala, tako su na pomento mesto dolazili i podizali njenu zastavu.

Kako javlja Informerov izveštač iz Katara, Vladimir Tomković, došlo je na stotine navijača Argentine koji su napravili ludu atmosferu, a gotovo na svakoj zastavi se nalazi lik legendarnog Diega Armanda Maradone!

Naravno, nezaobilazne su slike i Lionela Mesija, a upravo su ova dva majstora fudbala glavni junaci u pesama navaijača koji priželjkuju da se Argentina okiti svetskom titulom! 

Informer

 

Inače, Informerov tim prisustvovao je u subotu treningu Argentine, a mnoge je iznenadilo što je ponovo počeo bez jednog od najboljih igrača planete!

Informer

- Ne znam da li smo veliki favoriti ili ne, ali verujem da je Argentina uvek favorit zbog svoje istorije, ali i zbog načina kako smo došli ovde - rekao je nedavno Lionel Mesi. 

Informer

 

Mesi je pomogao toj južnoameričkoj zemlji da okonča 28-godišnje čekanje na titulu kada je Argentina osvojila Kup Amerike 2021. To je bila prva Mesijeva velika titula u nacionalnom timu. U kolekciji vrednih trofeja jedino što mu fali je čuvena Boginja kako bi stao rame uz rame sa najvećim ikonama u fudbalskoj istoriji. 

Informer

Fudbalska reprezentacija Argentine će svoj uvodni meč u Grupi C Svetskog prvenstva igrati protiv Saudijske Arabije 22. novembra. Četiri dana kasnije sastaće se sa Meksikom, dok će poslednji meč u grupi igrati 30. novemba protiv Poljske.