22.11.2022.

12:06

Foto: Reuters

Sport

SRBI NIKAD BOGATIJI! 12.000 navijača otišlo na sve tri utakmice Srbije u Kataru, a najjeftiniji aranžman 5.000€!

 

Dakle, fudbalska reprezentacija Srbije imaće podršku veću nego što je iko očekivao u dalekom Kataru, uprkos tome što za to zadovoljstvo treba izdvojiti poveliku sumu novca.

Ovu informaciju nedavno je potvrdio i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović, koji je rekao da će više od 12.500 navijača biti ukupno na tri utakmice Orlova u Dohi.

Informer

Očekivano, najveće je interesovanje za meč sa Brazilom.

- Očekujemo nikad veću i snažniju podršku. Za nas je bilo malo iznenađenje, ali prodali smo ovaj put dosta više karata nego na prethodnom Svetskom prvenstvu. Preko 12.500 ulaznica je prodato srpskim navijačima... - objavio je Šurbatović.

On je dodao i gde će srpski fanovi biti stacionirani.

- Naši navijači će biti smešteni u Dohi, Dubaiju i Abu Dabiju. U Dohi će biti u tri fan zone koje će deliti sa ostalima. U Dubaiju ćemo imati posebnu zonu samo za naše navijače, ona će biti u Sport sitiju i tu će biti najveća grupa naših fanova - rekao je Jovan Šurbatović.

Reprezentacija Srbije će mečeve na Mundijalu igrati 24. novembra protiv Brazila, 28. novembra protiv Kameruna i 2. decembra će igrati protiv Švajcarske.