24.11.2022.

00:39

Foto: Tanjug/AP

Sport

BODRIĆU SRBIJU SA TRIBINA PROTIV BRAZILA! Milan Borjan: VERUJEM U ORLOVE!

Kanada je odigrala sjajan meč, ipak Belgija odnela pobedu minimalnim rezultatom (1:0). Borjan ističe da mu je jako krivo zbog rezultata, ali da su pokazali koliko vrede.

- Odigrali smo veoma dobru utakmicu taktički, nismo iskoristili naše šanse i primili smo gol na našu gresku gol, nismo bili dovoljno skoncentrisani, krivo mi je jer smo odigralii fenomenalnu utakmivu i pokazali da možemo da igramo sa svima - rekao je Borjan posle utakmice srpskim izveštačima u Dohi.

Istakao je Borjan da je velika čast učestvovati na ovom takmičenju.

- Neverovatan osećaj u 36. godini debitovati na ovakvom takmičenju, ostvarujem svoje snove i sa reprezentacijom i sa Zvezdom. Čuo sam se i pre i posle utakmice sa prijateljima, pisali su mi da smo bili bolji posle meča i da je šteta što nismo pobedili - rekao je on.

Zatim je govorio o šansama Srbije protiv Brazila.

- Verujem u Srbiju, ima fenomenalni reprezentaciju i selektora, igraju fenomenalno, neće biti iznenađenja, Srbija će pobediti. Idem na utakmicu, uzeo sam karte u poslednji čas, jer nisam bio siguran da ću moći, ali pitao sam moje u reprezentaciji i dozvolili su mi, imaće moju podršku sa tribina - završio je kapiten Crvene zvezde.