Autor: Informer.rs

26.11.2022.

20:33

Foto: Tanjug/AP

Sport

AZAR U TREĆEM LICU HVALIO SEBE! Ako EDEN bude dobar - TITULA! Ako ne bude dobar - TEŠKO...

Uspela je Belgija, iako nezasluženo, da slavi na startu Mundijala sa 1:0 protiv Kanade. Crveni đavoli spadaju u red favorita iz senke, ali će mnogo zavisiti od raspoloženja Edena Azara. Ili makar fudbaler Real Madrida tako misli...

- Osećao sam se dobro protiv Kanade, želim da igram. Uvek sam govorio - kako vreme i utakmice budu prolazili biću sve bolji. Razumem kritičare. Ako protiv Maroka budem loš reći će: Eden je gotov! Na meni je da podižem nivo iz meča u meč - rekao je Eden Azar. 

Informer

Bez obzira što već neko vreme ne igra u prepoznatljivoj formi samopouzdanja mu ne manjka budući da je u trećem licu govorio o svom uticaju na igru reprezentacije Belgije. 

- Želimo da usrećimo naše navijače, da uradimo nešto veliko. Ako Eden bude dobar, Belgija može da osvoji Mundijal. Ako bude manje dobar - biće teško - podvukao je Azar. 

Belgijance u nedelju očekuje drugi meč u grupnoj fazi Mundijala, rival će biti Maroko, dok ih u poslednjem kolu očekuje derbi protiv Hrvata. Vatreni će sutra na megdan Kanadi.