Autor: Informer.rs

26.11.2022.

19:33

Foto: printscreen

Sport

UŽASNA VEST ZA ORLOVE I PIKSIJA! Bez napadača na Kamerun! Povreda u NAJGOREM MOGUĆEM TRENUTKU!

Iako se sa nestrpljenjem očekivao povratak Dušana Vlahovića na teren, posle dugog odsustva zbog povrede, napadač Juventusa je zaigrao u nastavku meča protiv Brazilaca, međutim...

Golgeter "orlova" je u drugom poluvremenu protiv Selesaa ponovo osetio bol u primicaču i jedva priveo utakmicu kraju.

Samo 24 časa kasnije, situacija se nije promenila nabolje, te je učešće Vlahovića protiv afričkih "lavova" pod ogromnim znakom pitanja. Veće su šanse da nekadašnji napadač Partizana ne bude uopšte u kombinaciji za utakmicu, nego da se nađe u protokolu.
Sa druge strane, u stručnom štabu Srbije nadaju se brzom oporavku Sergeja Milinković Savića. Najtraženiji igrač Lacija se povredio početkom susreta sa Titeovim timom. Momentalno je upućen na terapije, uz velike nade da će se oporaviti do ponedeljka i okršaja sa Kameruncima.

Informer

Sergej Milinković-Savić na treningu Srbije

Sa druge strane, Aleksandar Mitrović prošao je uspešno prvi meč na Mundijalu i predvodiće napad "orlova" na Al Žanubu protiv selekcije koju sa klupe predvodi Rigobert Song.

Još se čeka rasplet oko Filipa Kostića, koji se još nije oporavio od povrede. Totalno je neizvesno da li će početi meč sa Kameruncima ili će ga Stojković poslati na teren u nastavku.

Kompletna situacija oko Kragujevčanina znaće se posle nedeljnog treninga u Al Arabi.