Autor: Informer.rs

27.11.2022.

10:30

Foto: Tanjug/AP

Sport

POZNATI SPORTISTA OPLEO PO RIVALU SRBIJE! Oni su slavni zbog TRANVESTITA i mafije! Neće OSVOJITI Mundijal! ŽESTOKE reči!

Navijači Selesaa priželjkuju osvajanje šeste titule na Svetskim prvenstvima, međutim, poznati brazilski sportista našao je razlog da iskritikuje fudbalere koji su u prvoj rundi ostavili odličan utisak protiv Piksijevih "orlova".

Naime, MMA borac Paulo Kosta oglasio se na svom tviter profilu nakon pobede Brazila nad Srbijom i nije štedeo reči na račun Titeovih izabranika.

Kosta ih je kritikovao, jer nisu ponosni na to što su belci ili heteroseksualni, ali i zato što nemaju kriminalnu prošlost?! Pride, Paulo je podsetio na godine u kojima je Brazil dominirao svetskim fudbalom i aferu koju je Ronaldo imao sa transse*sualcima.

Od poslednje titule Brazilaca, navršilo se 20 godina, a prema Kostinom ubeđenju, to se neće desiti ni u Kataru. MMA borac smatra da trenutni sastav selekcije nije kadar da podigne Boginju.

To svedoče i njegove reči na društvenim mrežama:

- Brazilska fudbalska reprezentacija bila je poštovana 2002. i 2006. godine, u vreme kada je bila okružena dilerima droge koji prave žurke i dok je Ronaldo imao se*s sa transvestitima. Sada je puna feminiziranih tipova ili onih koji se izvinjavaju zato što su belci i nisu gej. Žao mi je, ali oni ne mogu osvojiti Svetsko prvenstvo. Vratite stara vremena - oglasio se Paulo Kosta.

Paulo Kosta u karijeri ima bilans od 14 pobeda i dva poraza, a od marta 2017. godine bori se u najprestižnijoj organizaciji na svetu.

Što se tiče UFC borbi, upisao je šest trijumfa, dva neuspeha, dok su mu impresivne borbe donele titulu najboljeg borca večeri i nekoliko rasističkih ispada. U privatnom životu veliki je poklonik fudbala i pristalica Atletiko Mineira.