Autor: Informer.rs

28.11.2022.

15:41

Foto:

Sport

HRVATIMA SE OVO NE BI DOGODILO! Legendarni Binić u šoku: Zašto Mitrović nije ranije zamenjen?

On se zapitao čija je odluka bila da linije tima budu postavljene tako visoko posle preokreta, odnosno kako je moguće da Aleksandar Mitrović nije zamenjen na vreme. Najboljeg strelca je čak imenovao kao jednog od krivaca za ovakav konačan ishod.

Informer

 

Binić je na pitanje novinara portala INDEX.HR šta se dogodilo Srbiji poručio:

- Nemam pojma što se dogodilo. Ništa mi nije jasno. Kao da smo namerno hteli da ne pobedimo. Imamo 3:1, vratili smo se nakon njihovog gola, sve smo imali, oni nam ne bi dali gol do sutra... A onda mi s onakvom odbranom izađemo visoko umesto da mirno stanemo u blok i zatvorimo utakmicu. Nije mi samo jasno čija je to bila ideja da se izađe tako visoko s igračima koji nisu fizički spremni, ko je to igračima rekao? Je li to bila odluka selektora ili igrača? Ne znam šta bih rekao, jer nijedan trener to ne bi naredio...

Informer

 

Dragiša Binić smatra da ovako nešto Hrvatskoj ne bi moglo da se dogodi...

- Videli smo juče kako je Hrvatska rešila problem zvan Kanada. Rano su primili gol, gubili su, baš kao i mi, samo su oni to do kraja odradili majstorski. Njihova odbrana nije pravila gluposti kao naša, stajali su tačno onako kako je trebalo. Hrvatska je ozbiljna reprezentacija, ovako nešto nije moglo da joj se dogodi. Ovo se događa samo nama.

Informer

 

Bodom, kaže, nije zadovoljan...

- Ne bih rekao da smo uzeli bod, za mene je ovo poraz, jer kako drugačije to kad imaš 3:1, vratio si se u utakmicu, imaš šanse, a onda se raspadneš. Ovo je puno veći šok nego poraz od Brazila i nisam siguran kako će ekipa da reaguje protiv Švajcarske. Strašno nas je poljuljalo, bojim se poslednje utakmice u grupi.