Autor: Informer.rs

28.11.2022.

17:24

Foto: Reuters

Sport

PREOKRET - FRANCUZI DOBIJAJU OGROMNO POJAČANJE! Najbolji fudbaler SVETA stiže na Mundijal!

Stigao je Karim Benzema sa ekipom u Katar, ali je na jednom od treninga obnovio povredu. Nakon detaljnih analiza donešena je odluka da Francuz napusti Mundijal i vrati se u Madrid kako bi što pre oporavio kvadriceps koji ja muči već neko vreme. 

Francuzi su tada saopštili da Benzema gotovo sigurno neće nastupati na Mundijalu u Kataru, ali Didie Dešan nije pozvao zamenu kako bi sačuvao prostora u taboru Trikolora u slučaj da se sjajni napadač oporavi. Kako prenosi španski novinar Karlos Rodrigez to bi moglo i da se desi! 

Informer

Španski mediji navode da fudbaleri Reala, koji ne nastupaju na Mundijalu, u četvrtak počinju pripreme za nastavak sezone, a među njima bi trebalo da bude i Benzema. Isti izvor dodaje da bi snažni golgeter mogao da se priključi reprezentaciji Francuske u nokaut fazi Svetskog prvenstva, ali čelnici tamošnjeg saveza nisu želeli da komentarišu te navode. 

Francuska je već obezbedila plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva pošto se posle dva kola nalaze na prvom mestu grupe D sa dve pobede protiv Australije i Danske. U sredu ih očekuje poslednji meč protiv Tunisa, a Trikolori su aktuelni prvaci sveta pošto su pre četiri godine u Rusiji savladali Hrvatsku sa 4:2!