Autor: Informer.rs

28.11.2022.

19:07

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

RAČUNICA JE JASNA! Evo šta je sada POTREBNO Srbiji za siguran plasman u OSMINU FINALA Svetskog prvenstva!

Selesao je savladao Sajdžije u drugom kolu Mundijala rezultatom 1:0, a jedini gol na utakmici postigao Kazemiro u 83. minuru.

Na taj način Brazilci su učinili veliku uslugu srpskoj selekciji, pa je posle druge runde mnogo kristalnija slika o reprezentacijama koje mogu do drugog kluga.

Srbiji je potrebna pobeda bilo kojim rezultatom na Švajcarskom. Jedini uslov je da Kamerun ne napravi "čudo" i pobedi Brazil. Tada će se gledati da razlika pobeda Srbije protiv Švajcarske i Kameruna protiv Brazila bude najmanje +2 u korist Orlova.

Međutim , ne bi trebalo sumnjati u poštenje najvećeg favorita za Mundijal, jer bi za njih to predstavljalo brukanje i najveću senzaciju, ali i donekle pokvarilo atmosferu pred eliminacione borbe.

Informer

Brazilci slave gol Kazemira

Srbija je, podsetimo, gubila od Kameruna (0:1), pa okrenula na 3:1, ali su afrički lavovi za samo tri minuta postigli dva gola i zakomplikovali Piksijevom timu plasman u narednu fazu.

Uspeh Brazilaca širom je otvorio vrata selekciji Dragana Stojkovića Piksija koja sada, opet zavisi od sebe.

Utakmica Srbija - Švajcarska igra se u petak, što će biti repriza meča sa prethodnog Mundijala u Rusiji. Vreme je da se naplate dugovi.