28.11.2022.

19:55

Foto: printscreen

Sport

NISAM POSEBNO MOTIVISAN ZA MEČ PROTIV SRBIJE! Oglasio se Granit Džaka, EVO ŠTA KAŽE ZA UTAKMICU PROTIV "ORLOVA"

Odigrala je Švajcarska odličan meč, ipak nije stigla do pobede. Igrač Arsenala tvrdi da su svi igrači razočarani, ali moraju da se okrenu novim izazovima.

- Vrlo smo razočarani. Imali smo dobru utakmicu, dobar timski duh. Znali smo kakav kvalitet ima Brazil, sada moramo da dobijemo Srbiju u poslednjem meču - rekao je Džaka.

Istakao je Džaka da je Brazil jedna od kvalitentijih ekipa na Mundijalu.

- Imam poštovanje za Kamerun i Brazil, a što se tiče Brazil možda tri ekipe koje im mogu parirati, biće drugačije. Znamo da Srbija kvalitet, ali ima dosta pozitivnih stvari koji smo videli danas - rekao je on.

Informer

Poznate su ranije provokacije Granit Džake i Đerdan Šaćija prema Srbiji pre četiri godine, ali Džaka sada tvrdi da je on profesionalac i da je to za njega običan meč, kao i svaki drugi.

- Nisam posebno motivisan, nema razloga, ja sam profesionalni fudbaler - podvukao je on.

Zatim je pričao ko je favorit u meču protiv Srbije.

- Nije lako reći. Imaju drugačiji kvalitet sa Mitroviće u napadu, videli smo danas  utakmicu sa Kamerunom, obe ekipe imaju dobre i loše stvari - kaže Džaka.

Ponovo je bilo reči o tom meču na Mundijalu pre četiri godine, kada je Švajcarska pobedila sa 2:1 u meču koji je bio pun tenizija.

- Nema istorije, mi smo Švajcarska, a oni Srbija, nek pobedi bolji tim  - završio je Džaka.