Autor: Informer.rs

29.11.2022.

09:25

Foto: reuters

Sport

SRBI SU ISPUSTILI POBEDU, ODGOVARA NAM BOD! Murat Jakin otkrio šta će reći igračima pred meč sa Orlovima!

Brazil je posle velike borbe savladao Švajcarce potokom Kazemira u 83. minutu u drugom kolu G grupe Svetskog prvenstva. S druge strane Srbija je odigrala samo 3:3 sa Kamerunom, iako je vodila 3:1

- Sada treba dobro da se oporavimo, zaboravimo na poraz i tugu i da se što bolje pripremimo za petak i duel sa Srbijom. Oni su ispustili pobedu protiv Kameruna i to nam naravno odgovara. Znam da bi jedan bod trebalo da nam bude dovoljan za plasman u osminu finala. Ali nisam trener koji će svom timu reći da igra na nerešeno - kazao je Murat Jakin.

Informer

 

Švajcarska je druga u G grupi sa tri boda. Brazil je prvi sa maksimalnih šest bodova, dok Kamerun i  Srbija imaju po bod.

- Ne znam da li bilo šta mogu da zamerim igračima. Veoma je teško oduzeti Brazilcima loptu i pokušati da ih napadnete. Tačno je da smo mogli bolje da reagujemo kod gola, ali skoro je nemoguće da protiv takvog tima ne napravite nijednu grešku. Idemo dalje, možemo samo da učimo iz ove utakmice - rekao je Murat Jakin nakon meča.

Informer

 

U petak 2. decembra u poslednjem kolu grupe igraju Srbija – Švajcarska, odnosno Brazil – Kamerun. Srbiji je neophotna pobeda za plasman u nokaut fazu.

Bonus video